Compania FitoSad

Compania “FitoSad” oferă o gamă completă de servicii în lucrul cu mușchiul stabilizat. Echipa noastră se străduiește în mod constant pentru cea mai largă gamă, prețuri rezonabile și servicii excelente. Scopul nostru principal și principiul fundamental în muncă este satisfacția clientului.

Ne străduim pentru a Vă oferi maximum informații utile despre produsele noastre, cu acest scop, pentru Tine lucrează consultanți profesioniști, care sunt gata să acorde consultații tehnice de specialitate și de a răspunde la orice întrebări. Noi prețuim reputația noastră, și, prin urmare, în mod deliberat, nu vindem neoficial sau ilegale bunuri fără servicii de sprijin în Moldova. În cele din urmă, cumpărare produselor de origine dubioasă, poate aduce la incomodități atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător. Noi executăm comenzi și livrări de materiale în toate zonele Moldovei. Prin livrarea directă și permanentă a disponibilității produsului în stoc compania oferă cel mai scurt timp de indeplinirea comenzii la orice volum.

Logotipuri din mușchi stabilizati

Protecția mediului, igienizarea ecologică și siguranța produselor reprezintă tendința de astăzi. Eco-direcția este prezentă în aproape toate sectoarele afacerii, de la alimente la industria auto.

Pereți din muschi stabilizați

A face o varietate și de a revitaliza orice interior cu ajutorul mușchilor stabilizați este foarte simplu. Datorită gamei largi de culori și a ușurinței de instalare, zona de utilizare a mușchilor ornamentali este nelimitată.

De ce noi?

Livrare directă

Suntem importatori oficiali

Cel mai scurt timp

Timp de livrare rapid pentru servicii și consumabile

Cel mai bun preț garantat

Verificat de experiență

Noi depunem toate eforturile pentru a îndeplini ordinele la timp

Produsele ecologice

Suntem mândri de calitatea și prietenia cu mediul stabilizat de mușchi.

Serviciu perfect

Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și ne păstrăm înalți

Proiecte individuale

Compania noastră a ajutat clienții timp de mulți ani cu implementarea celor mai complexe proiecte de grădinărit vertical. De la începutul lucrului și până la acceptarea finală, echipa de profesioniști va lua în considerare toate nuanțele necesare, astfel încât zidul de mușchi vă va încânta de mulți ani. Dacă vă confruntați cu o sarcină dificilă sau pur și simplu aveți nevoie de un partener de încredere care va face totul sub “cheia”, vom lua cu plăcere această lucrare și o vom aduce până la capăt.
În ultimii ani, am finalizat cu succes peste 100 de proiecte și am respectat întotdeauna termenele stabilite!

Pasul 1. Venirea consultantului, calcularea costurilor
Pasul 2. Pregătirea proiectului, încheierea contractului
Pasul 3. Productie de panouri individuale
Pasul 4. Livrare și instalare
Clientii nostri

Contacte

Telefon: 060564240

E-mail: fito-sad@yandex.ru

Orele de lucru: 8.00 – 18.00

Trimite mesaj

""
1
Nume Prenumeyour full name
Telefonyour full name
E-mailyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

© Copyright 2018 www.fitosad.md All rights reserved.