Mossul stabilizat la Chișinău

PRACTIC – MODERN – ECOLOGIC – FĂRĂ  ÎNGRIJIRE

Compania FitoSad

Compania “FitoSad” oferă o gamă completă de servicii în lucrul cu mușchiul stabilizat. Echipa noastră se străduiește în mod constant pentru cea mai largă gamă, prețuri rezonabile și servicii excelente. Scopul nostru principal și principiul fundamental în muncă este satisfacția clientului.

Logotipuri din mușchi stabilizati

Protecția mediului, igienizarea ecologică și siguranța produselor reprezintă tendința de astăzi. Eco-direcția este prezentă în aproape toate sectoarele afacerii, de la alimente la industria auto.

Pereți din muschi stabilizați

A face o varietate și de a revitaliza orice interior cu ajutorul mușchilor stabilizați este foarte simplu. Datorită gamei largi de culori și a ușurinței de instalare, zona de utilizare a mușchilor ornamentali este nelimitată.

Ce este mușchi stabilizat ?

Mossul stabilizat este un mușchi natural, tratat și purificat folosind o tehnologie specială, în care sucul natural este înlocuit cu un lichid pe bază de glicerină. Această tehnologie permite utilizarea mușchiului în decorarea interioară și își păstrează frumusețea și moaletea.
Produsele din plantele stabilizate vor dura mulți ani fără o îngrijire specială. Astfel de mușchi nu necesită udare sau pulverizare, precum și întreținere specială. Astfel de plante rămân tineri și proaspeți pentru o lungă perioadă de timp. Durata de viață a acestui mușchi special este de cel puțin 8 ani. În plus, acest decor va ajuta la ascunderea defectelor și neregularităților pereților și se va concentra asupra elementelor dorite în cameră.
Dar, poate, principalul avantaj al utilizării plantelor stabilizate este costurile de funcționare reduse. La urma urmei, un astfel de mușchi nu are nevoie de udare, iluminare specială, tăiere, hrănire și tratare, insectele nu cresc în ea, cântăresc puțin și nu ard (planta este tratată cu un compus refractar).
Moss stabilizat este prezentat în diferite culori și nuanțe care vă vor permite să îl ridicați absolut în orice interior.

Ingrijire dupa mușchi stabilizat

Atunci când alegeți această instalație pentru decorațiuni interioare, trebuie să urmați reguli simple pentru îngrijire:
– Mențineți umiditatea în cameră cu cel puțin 40%. Nu plasați mușchiul lângă un șemineu, un radiator sau un aparat de aer condiționat, deoarece acestea usucă aerul. Plantele au nevoie de umezeală pentru a-și menține viața, altfel își pierde aspectul și luminozitatea frumoasă;
– curățați în mod periodic praful pentru acest scop;
-În cazul în care plantele sunt situate în baie, este necesar să le așezați pe peretele opus de la sursa de umiditate – duș sau robinet;
– Evitați expunerea la lumina directă a soarelui;
– Nu permiteți contactul mecanic cu instalația.
Cu grija potrivita, plantele isi pastreaza frumusetea si atractivitatea de pana la 10 ani, iar pentru greseli, pana la 2-3 ani. Normele de mai sus ar trebui respectate, iar produsele din mușchi se vor bucura mult timp de un aspect proaspăt.

De ce noi?

Livrare directă

Suntem importatori oficiali

Cel mai scurt timp

Timp de livrare rapid pentru servicii și consumabile

Cel mai bun preț garantat

Verificat de experiență

Noi depunem toate eforturile pentru a îndeplini ordinele la timp

Produsele ecologice

Suntem mândri de calitatea și prietenia cu mediul stabilizat de mușchi.

Serviciu perfect

Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și ne păstrăm înalți

Proiecte individuale

Compania noastră a ajutat clienții timp de mulți ani cu implementarea celor mai complexe proiecte de grădinărit vertical. De la începutul lucrului și până la acceptarea finală, echipa de profesioniști va lua în considerare toate nuanțele necesare, astfel încât zidul de mușchi vă va încânta de mulți ani. Dacă vă confruntați cu o sarcină dificilă sau pur și simplu aveți nevoie de un partener de încredere care va face totul sub “cheia”, vom lua cu plăcere această lucrare și o vom aduce până la capăt.
În ultimii ani, am finalizat cu succes peste 100 de proiecte și am respectat întotdeauna termenele stabilite!

Pasul 1. Venirea consultantului, calcularea costurilor
Pasul 2. Pregătirea proiectului, încheierea contractului
Pasul 3. Productie de panouri individuale
Pasul 4. Livrare și instalare
Galeria lucrării noastre
Recenzii
Clientii nostri

Contacte

Telefon: 060564240

E-mail: fito-sad@yandex.ru

Orele de lucru: 8.00 – 18.00

Trimite mesaj

""
1
Nume Prenumeyour full name
Telefonyour full name
E-mailyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

© Copyright 2018 www.fitosad.md All rights reserved.